Derfor er jeg medlem

Jeg hedder Bettina Holm Larsen og er født og opvokset på vores allesammens klippeø (Bornholm). I 1984 flyttede jeg til hovedstaden.

I dag bor jeg på 30. år i Karlslunde og mine to piger er for længst flyttet hjemmefra.
Til daglig arbejder jeg som vurderingsspecialist i Totalkredit/Nykredit. Har altid været ansat i den finansielle sektor. End del år som underviser og coach.
Læs mere

Jeg har altid være tændt af en ild om at gøre en forskel/ bidrage positivt, uanset om det er i hjemmet, jobbet og vennekredsen. Er meget interesseret i mennesker.
Da muligheden bød sig for at være med til at starte Zonta Greve op, kunne jeg ikke sige nej. At få lov til at gøre en forskel lokalt i Greve Kommune samt støtte Zonta International i deres globale projekter. Være en del af et world wide netværk med kvinder der er tændt af den samme ild. Jeg har altid synes det, at få lov at starte/bygge noget op, er spændende.

Derfor er jeg medlem!

Bettina Holm Larsen

Da en af mine veninder spurgte mig, om jeg havde hørt om en forening, der hedder Zonta, måtte jeg svare klart nej! desværre! Hun informerede mig lidt om denne velgørenheds forening, der primært arbejde for at fremme kvinders vilkår, både nationalt og internationalt. Det lød SÅ spændende og jeg tilmeldte mig straks et informationsmøde. Heldigvis!

Her mødte jeg andre aktive kvinder, der også var indstillet på at tage fat og også tage chancen for at løfte en opgave sammen med andre ildsjæle, en opgave hvis formål er at hjælpe kvinder til en bedre fremtid – det kan man da ikke sige nej til?

Læs mere

Siden er det gået slag i slag – opstarten har været hård men også utroligt givende. Jeg sidder nu i bestyrelsen som sekretær, og nyder de årlige (ca. 4) bestyrelsesmøder, hvor vi får indblik i de mange muligheder Zonta giver mig som medlem og de muligheder jeg har, for at påvirke Zonta. Altså en win/win situation!

Allerede efter det første år har vi med stolthed kunne donere penge til et lokalt projekt og vi er allerede i gang med flere. Samtidig får man også rigtig mange spændende oplevelser og kontakter qua de øvrige klubber. Her har vi været på besøg til deres medlemsmøder og også deltaget i lederseminarer, webseminarer og ikke mindst de helt fantastiske Landsmøder. Det er utroligt, hvad der bliver stablet på benene og man får oplevelser udover det sædvanlige. Og er der gode muligheder for personlig udvikling. Man må heller ikke glemme det unikke netværk, som man samtidig bliver en del af. Forhåbentlig har du nu fået lyst til at høre mere – det gør du ved at kontakte Susanne Herbst på susanne.herbst@mail.dk – håber vi ses!