Fakta

Zonta Greve fungerer som et lokalt netværk af kvinder, der er engageret i og arbejder for at opfylde Zontas internationale formål: “Advancing the Status of Women Worldwide” (Forbedring af status for kvinder over hele verden).

Vi er kvinder fra Vallensbæk, Ishøj, Greve, Karlslunde og Solrød også kaldet ”Sydkysten”  alle med forskellige baggrunde og erhverv. Sammen er vi et bredt team med forskellige kompetencer og interesser. Vi mødes og samarbejder om aktiviteter, f.eks. modeshow ”bobler” og kvinder,  der skaber et overskud, der kan bruges til at forbedre kvinders muligheder lokalt, nationalt og internationalt.

Et andet formål er at skabe et nationalt og internationalt netværk for kvinder fra forskellige erhverv.

Klubmøderne

Vi holder klubmøde den anden onsdag i hver måned undtagen juli og august. Klubmøderne er en blanding af virksomhedsbesøg, gæsteforedrag, debat og klubanliggender. Hjemmemøderne foregår dels i Borgerhuset i Greve og dels i Aktivitetshuset Olsbækken kl. 19-22. Vi nyder lidt kaffe og kage sammen med aftenens program med inspirerende samvær, ideudvikling og aktuelle Zonta-aktiviteter.

Udvalgsarbejdet

Som medlem af Zonta kan du også blive medlem af bestyrelsen eller et udvalg – alt efter dine interesser. Du kan fx være med til at lave spændende programmer, planlægge indsamlinger til donationer, starte nye projekter eller finde nye medlemmer. Udvalgene giver medlemmerne mulighed for at lære mere om hinanden. På vores medlemsmøder arbejder vi med opgaver i de enkelte udvalg.

Hvad koster det at være medlem?

Medlemskabet koster p.t.1500 kr. årligt plus 500 kr. årligt til rejsekassen. Vi betaler 25 kr. pr. medlemsmøde til kaffekassen.

Vi spiser sammen min. 2 gange om året (sommerfest og julefrokost) her betaler vi hver især for mad og drikke, typisk 200 kr.

Deltag i et klubmøde

Hvis du har lyst til at høre nærmere om at blive medlem, er du velkommen til at kontakte klubbens sekretær Bodil Ranfelt på: b.ranfelt@outlook.dk

 

KLUB FAKTA
Klubnavn: Greve

Klubnummer: 1955
Charterdato: 1. april 2017
Mødedag: anden onsdag i måneden
Antal medlemmer: 15