Derfor er jeg medlem

Da jeg blev kontaktet med spørgsmålet, om jeg havde lyst til at være med til, at starte en ny Zonta klub i Greve, havde jeg aldrig før hørt om Zonta. Jeg gik til informationsmødet og blev imponeret over det engagement medlemmerne bidrog med og de opgaver som de deltog i. Jeg synes det var meget spændende og meget relevante projekter og jeg blev “tændt” på tanken om, at jeg kunne blive en del af det og at jeg ville kunne bidrage med noget godt for andre kvinder.

I takt med, at jeg de senere år har fået mere fritid, havde jeg overvejet om tiden var inde til, at gøre nogle andre ting, end det jeg plejede at gøre. Noget frivilligt arbejde af en slags. Her kom Zonta klubben som en rigtig god mulighed for at prøve det.

Læs mere

Hemmeligheden ved det frivillige arbejde er de gode renter. For samtidig med, at jeg bidrager til at gøre noget godt for andre, får jeg selv så meget igen. Den glæde der er ved at gøre tingene, og alle de dejlige kontakter og spændende kvinder jeg møder og kommer til, at arbejde sammen med. Jeg har været til en par medlemsmøder i den nyetablerede klub og uanset, at jeg efter en arbejdsdag har været udkørt og mest af alt kunne have lyst til at blive hjemme, så er jeg hver gang kommet hjem efter Zonta mødet, med et stort smil om munden og stor glæde over, at have snakket, grinet og været alvorlig sammen med så dejlige mennesker.

Derfor er jeg medlemex

Gitte R. Christensen

FAKTA 

Quis autem vel eum iure reprehe nderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil mole stiae consequatur, vel illum qui dolorem eum fugiat quo voluptas nulla pariatur. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem.