Derfor er jeg medlem

Jeg hedder Bettina Holm Larsen og er født og opvokset på vores allesammens klippeø (Bornholm). I 1984 flyttede jeg til hovedstaden.

I dag bor jeg på 30. år i Karlslunde og mine to piger er for længst flyttet hjemmefra.
Til daglig arbejder jeg som vurderingsspecialist i Totalkredit/Nykredit. Har altid været ansat i den finansielle sektor. End del år som underviser og coach.
Læs mere

Jeg har altid være tændt af en ild om at gøre en forskel/ bidrage positivt, uanset om det er i hjemmet, jobbet og vennekredsen. Er meget interesseret i mennesker.
Da muligheden bød sig for at være med til at starte Zonta Greve op, kunne jeg ikke sige nej. At få lov til at gøre en forskel lokalt i Greve Kommune samt støtte Zonta International i deres globale projekter. Være en del af et world wide netværk med kvinder der er tændt af den samme ild. Jeg har altid synes det, at få lov at starte/bygge noget op, er spændende.

Derfor er jeg medlem!

Bettina Holm Larsen

 

Da jeg blev kontaktet med spørgsmålet, om jeg havde lyst til at være med til, at starte en ny Zonta klub i Greve, havde jeg aldrig før hørt om Zonta. Jeg gik til informationsmødet og blev imponeret over det engagement medlemmerne bidrog med og de opgaver som de deltog i. Jeg synes det var meget spændende og meget relevante projekter og jeg blev “tændt” på tanken om, at jeg kunne blive en del af det og at jeg ville kunne bidrage med noget godt for andre kvinder.

I takt med, at jeg de senere år har fået mere fritid, havde jeg overvejet om tiden var inde til, at gøre nogle andre ting, end det jeg plejede at gøre. Noget frivilligt arbejde af en slags. Her kom Zonta klubben som en rigtig god mulighed for at prøve det.

Læs mere

Hemmeligheden ved det frivillige arbejde er de gode renter. For samtidig med, at jeg bidrager til at gøre noget godt for andre, får jeg selv så meget igen. Den glæde der er ved at gøre tingene, og alle de dejlige kontakter og spændende kvinder jeg møder og kommer til, at arbejde sammen med. Jeg har været til en par medlemsmøder i den nyetablerede klub og uanset, at jeg efter en arbejdsdag har været udkørt og mest af alt kunne have lyst til at blive hjemme, så er jeg hver gang kommet hjem efter Zonta mødet, med et stort smil om munden og stor glæde over, at have snakket, grinet og været alvorlig sammen med så dejlige mennesker.

Derfor er jeg medlem

Gitte R. Christensen